GLENN'S KITCHEN

GLENN'S KITCHEN Lekker eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1013 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Glenn's Kitchen. Meer weten? Ontdek meer

31 mrt 2022 om 21:04 Pasta was erg lekker. Kip vleugels waren erg droog en niet te kauwen
21 mrt 2022 om 14:58 Burgers koud en flauw. Patat simpelweg nat en slap.
18 mrt 2022 om 22:52 Lekker en betaalbaar. Goede vegaburger en knapperige patat. Aanrader als je rekening houdt met de (wat langere) bezorgtijd.
12 mrt 2022 om 21:27 Eten was niet als beschreven, bij de special mixed grill ontbraken de spare-ribs. Ondanks anderhalf uur van tevoren bestellen toch 25 min te laat bezorgd. Duur voor wat we uiteindelijk kregen.
12 mrt 2022 om 10:52 Ik had gewone frietjes ipv van de betaalde twister friet van 3.50 extra. Dat vond ik wel jammer,kwestie van je bon goed lezen.
11 mrt 2022 om 21:55 Goede pasta's en salade
28 feb 2022 om 0:57 Zeer ontevreden met het eten, kwam koud aan kaas van de kapsalon was niet eens gesmolten. Letterlijk een hapje ervan gegeten en de prullenbak in. Niet voor herhaling vatbaar.
21 feb 2022 om 2:02 Top!
19 feb 2022 om 10:24 Top kwaliteit!
11 feb 2022 om 22:35 Het eten kwam precies op de tijd die ik zelf aangegeven had en het was nog super warm. Het eten zelf was erg lekker en goed gekruid, echt heel lekker!!
3 feb 2022 om 23:30 Vergeleken met de vorige keer viel het tegen. Burger beetje smakeloos en de twister friet was geen twister friet maar allemaal kleine stukjes die je normaal onderin de zak vind. Kippenvleugels smaakten ook oud en droog.
3 feb 2022 om 12:46 Zoals gewoonlijk erg lekker. Vaste klant voor de pasta met kip en broccoli